fbpx

Alla trivs inte på jobbet, men visst det finns möjligheter att skapa trivsel på varje arbetsplats. Vi kan erbjuda flera olika föreläsare som kan konsten att skapa engagemang, energi och glädje på jobbet! 

– Det viktigaste på en arbetsplats är medarbetarna. Mår inte medarbetarna bra så mår inte verksamheten bra, säger Christina Stielli som är föreläsare och organisationsutvecklare.

Cecilia Safaee om sin föreläsning – Bygga starka team; 
– Förstå hur du kan skapa engagemang bland chefer och medarbetare, stärka ert interna samarbete och bygga en stark kultur baserad på värderingar som katalyserar era affärsmål, främjar engagemang, kreativitet, innovation, och ledarskap bland alla medarbetare – från fikarummet ut till kund.

– Jag brinner verkligen för att inspirera och motivera individer och team att inse sin fulla potential och att hjälpa dem hitta den inre drivkraften och glädjen i att utvecklas, säger Tony Gustavsson som vill att alla ska sträva efter att bli #endagbättrepåjobbet.

Klicka på länkarna och läs mer om dessa och våra andra föreläsare.

Bilden: Tony Gustavsson.

 

 

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng