fbpx

Tony Gustavsson

Tony Gustavsson

Tony har koden till din och ditt teams utveckling.

Tony är en framgångsrik ledare, pedagog och inspiratör  som vet hur man utvecklar individen, ledaren och teamet till framgång.

– Jag brinner verkligen för att inspirera och motivera individer och team att inse sin fulla potential och att hjälpa dem hitta koden till den inre drivkraften och glädjen i att utvecklas, säger Tony som föreläser och delar med sig av sitt ledarskap och utvecklings- och framgångsprocesser han varit delaktig i.

Tonys föreläsningsrubrik

Hitta koden till din framgång!


LEDAREN
Tony är en av Sveriges mest framgångs­rika ledare. Han är den första och enda Svenska fotbollstränare som vunnit SM-, OS- och VM-GULD. Han har över 20 års erfarenhet av ledarskap på olika nivåer. Herr, dam och ungdom. Klubblag och landslag. Nationellt och internationellt. Inom idrott, skola och näringsliv. Han har också tränat och utvecklat ett flertal av världens bästa spelare t ex Marta och Abby Wambach.

PEDAGOGEN
Tony är en av Sveriges mest utbildade pedagoger med 6,5 års universitetsstudier. Han är utbildad lärare i matematik och idrott samt har högsta tränarutbildningen inom UEFA. Han har dess­utom studerat träningsmetodik, psykologi och retorik på Universitet i USA.

INSPIRATÖREN
Tony är en av Sveriges mest energi­fyllda inspiratörer. Han är egen företagare sedan snart 20 år tillbaka. Är grundare av ett flertal företag med in­riktning på utveckling och försäljning av såväl produk­ter som tjänster där han även har jobbat som utveck­lingschef. Han har också jobbat som Fotbollsexpert i TV i både Sverige och Norge under bl.a. VM i Sydafrika och EM i Frankrike. Han har vid 1 000-tals tillfällen inspirerat team, ledare och individer inom idrott, skola och näringsliv.

FÖRELÄSNINGAR OCH WORKSHOPS: 45 – 90 min, hel- och halvdagar samt skräddarsydda upplägg

BOKA TONY: Kontakta SAJ maila till info@saj.se eller ring 0500 – 42 86 02

Tonys föreläsningar:
Med sin positiva energi delar Tony med sig av sina kunskaper och erfarenheter på ett sätt som verkligen berör. Han ger konkreta tips som har en betydelse för individen och teamets utveckling och resultat även när föreläsningen är slut.

Föreläsningarna riktar sig till alla!

The CODE ™ – Näringsliv
The CODE ™ – Skola
The CODE ™ – Organisation

MER OM TONY
Tony är den första och enda Svenska fotbollstränare som vunnit SM-, VM- och OS-guld som tränare i fotboll! Just nu är han assisterande förbundskapten för USA:s damlandslag med målet vinna VM i Frankrike 2019.

 

 

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng