Tony Gustavsson

Tony Gustavsson

Tony vet hur man bygger ett lag och hur man når framgång! Han är en framgångsrik ledare inom fotbollen som nu är redo att dela med sig av sina erfarenheter inom näringslivet, skolan och inom olika organisationer!

Han har vunnit SM-, VM- och OS-guld som tränare i fotboll och just nu är han assisterande förbundskapten för USA:s damlandslag i fotboll. Han föreläser och delar med sig av sitt ledarskap och utvecklings- och framgångsprocesser han varit delaktig i.

Att leda med ett leendeKonsten att ha kul och ändå nå framgång  

Tony brinner verkligen för att inspirera och motivera individer och team att inse sin fulla potential och att hjälpa dem hitta den inre drivkraften och glädjen i att utvecklas. Tony älskar att få möjlighet att ta del av den genuina glädjen som alla känner när de utvecklas och når sin framgång.

Tonys föreläsningsteman är:

Din Potential – respektera den du är men se den du kan bli !
Din Utveckling – vill du bli en dag bättre eller bara en dag äldre ?
Din Framgång – din person är större än din prestation.

 

 

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng