fbpx

Cecilia Safaee

Cecilia Safaee

– Jag älskar att få dela med mig av min resa, få inspirera andra och visa hur det omöjliga är möjligt. Det är en otrolig förmån att få komma ut och föreläsa och träffa människor över hela Sverige, och ge dem en tro på sitt ledarskap, säger Cecilia Safaee. 

Vi erbjuder föreläsningar, workshops och utbildningar med Cecilia!
Cecilia inspirerar med sina tankar om ledarskap och förändringsledning och visar med sin historia hur det är möjligt att leda förändring. Cecilia ger dig inte bara inspiration, utan ser också till att du kan omvandla inspirationen till handling. Hon ger dig helt enkelt förståelse för hur du kan göra stor skillnad precis där du är – och hur enkelt det faktiskt kan vara att förändra världen. Cecilias drivkraft smittar av sig, och lämnar ingen oberörd.

Om Cecilia
Cecilia Safaee är en ung entreprenör och grundare av den internationella organisationen Futebol dá força (Fotboll ger styrka). De engagerar, utbildar och stöttar ideella ledare och fotbollstränare runt om i världen så att de kan skapa trygga mötesplatser där de stärker tjejer med handlingskraft och stöd för att nå sin fulla potential. Idag arbetar de i 25 länder, på plats och online, med 1 500 ideella ledare som stärker 17 000 tjejer. Cecilia byggde vidare på Futebol dá forças ledarskapsfilosofi och metoder, och anpassade dem till företag i den vinstdrivande grenen FDF for Business. Genom föreläsningar och workshops hjälper de näringslivet att ta tillvara mångfaldens fördelar för att utveckla team och deras strategiska mål, vilket också finansierar Futebol dá forças ideella verksamhet.
Cecilia har blivit tilldelad flera priser och utmärkelser för sitt arbete, och är idag en populär föreläsare och rådgivare i både privat och ideell sektor.

Utsedd till Årets Peppare 2017 på Idrottsgalan
Cecilia är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare och har vunnit flera priser och utmärkelser för sitt arbete, som nu senast på Idrottsgalan 2017 då hon tog emot priset Årets Peppare från Prins Daniel.
Övriga utmärkelser inkluderar bl.a. Women Shape the World Award 2016, Innovation in Action One Wish Award 2015, H.M. Konungens stipendium och Kompassrosen.

Föreläsningar & workshops
Vill du bli inspirerad? Och vill du faktiskt göra något av inspirationen? Cecilia föreläser och leder workshops om inkluderande värdebaserat ledarskap, jämställdhet, mångfald och social jämlikhet – och hur du kan leda förändring.
Cecilia inspirerar – och ger dig handlingskraft och verktyg för att kunna omvandla din inspiration och kunskap i praktiken!

Cecilias tre föreläsningar
Att förändra världenmed en klackspark (inspirationsföreläsning)
Vi är inte framtidens ledare, vi leder nu!  
Att leda förändring – från fotbollsplanen till styrelserum

Kundcase – Sagt om Cecilias föreläsning:
“Cecilia Safaees föreläsning för oss på Smarteyes var väldigt uppskattad och gav oss många insikter! Det vi tar med oss är att de värderingar Smarteyes står för inte kan leda till en bra kultur om endast cheferna står för dom. Alla medarbetare behöver känna att de kan leda utifrån våra värderingar, och alla måste känna att de gör skillnad för att öka engagemanget och den individuella utvecklingen.”
Sandra Paulsson
Digital Manager, Smarteyes

“En imponerande föreläsning!. Cecilia Safaee är en väldigt duktig föreläsare, som med sin vilja att förbättra världen fick oss att både skratta och gråta. Hon fångar publiken och ger inspiration att jag själv också kan göra saker för att förändra och förbättra. Det är en häftig resa, en viktig och bra insats som görs av Futebol dá força! Vi kan ta efter mycket av det även i golfens värld, för att få både tjejer och killar att växa som människor genom ledarskap. Än en gång – stort tack för en mycket givande föreläsning!”
Ulrika Jorsell
Projektledare, Svenska Golfförbundet

“Riktigt bra talare och för ett väldigt gott syfte. Boka Cecilia Safaee som föreläsare och främja hennes arbete. Jag fick några riktiga insikter som kommer hjälpa mig att bli en bättre ledare.”
Carl Frögelius
VD, Oracle Sverige & Senior Director Technology Systems BU Sweden

Boka en föreläsning, workshop eller utbildning och bidra till att göra skillnad!
Föreläsningen gör det möjligt för mer än 17 000 tjejer att spela fotboll, få bättre självkänsla, mer kunskap om sina rättigheter och verktyg att nå sina drömmar. Och samtidigt förändrar vi attityder längs sidlinjen och når mer än 300 000 människor varje vecka – så att de också börjar skapa bättre framtidsutsikter för tjejer!

Intervju med Cecilia:
Så här säger Cecilia om sin satstsning på Futebol dá força, om att föreläsa, om samarbetet med SAJ och satsningen på utbildningar;

Ditt syfte med FDF och hur du kom på idén att bygga vidare på den?
– När jag först insåg att Futebol dá força verkligen fungerar, att det verkligen ger tjejer möjlighet att själva skapa sina framtidsutsikter – att förvandla sina drömmar till mål – då insåg jag också att det kunde bli hur stort som helst. I grund och botten handlar det om att jag tror att alla människor kan komma precis så långt de vill, om de bara får möjligheten. Det är det vi gör med Futebol dá força. Vi ska förändra världen – och vi har bara börjat.

Vad tycker du om att föreläsa?
– Jag älskar att få dela med mig av min resa, få inspirera andra och visa hur det omöjliga är möjligt. Det är en otrolig förmån att få komma ut och föreläsa och träffa människor över hela Sverige, och ge dem en tro på sitt ledarskap.

Dina tankar om ditt samarbete med SAJ?
– Det är jätteroligt att få samarbeta med SAJ, som har ett genuint intresse för att dela med sig av berättelser som berör och som gör världen bättre.

FDF satsar på utbildningar. Berätta lite om er satsning.
– I takt med att världen förändras mer och mer, snabbare och snabbare, behövs ledarskap. Som ledare, behöver du kunna leda förändring, stärka och utveckla människorna du leder och se till att en grupp med stor mångfald drar åt samma håll. Det är det vi gör varje dag – och sedan vi började utbilda ledare i privat, offentlig och ideell sektor i Värdebaserat inkluderande ledarskap så har vi fått en helt ny arena att påverka samhället på, samtidigt som det också finansierar vår ideella verksamhet. Ett fantastiskt praktiskt exempel på hur inkludering och värdebaserat ledarskap får positiva ringar på vattnet för alla.

Ledarskapsutbildning
Efter fem framgångsrika år av att leda global förändring, utbildar Futebol dá força ledare inom privat, offentlig och ideell sektor i värdebaserat och inkluderande ledarskap.
Ledarskapsutbildningen grundar sig i FDF:s metoder för inkluderande ledarskap, mänskliga rättigheter i praktiken och den senaste forskningen inom neurovetenskap och socialpsykologi.

Värdebaserat ledarskap
Utbildning i Värdebaserat ledarskap för dagens och framtidens ledare grundad i inkludering, mänskliga rättigheter
och neurovetenskap.
Med bakgrund från sitt globala förändringsarbete utbildar Futebol dá força ledare i privat, offentlig och ideell sektor i värdebaserat och inkluderande ledarskap.

Utbildningen grundar sig i FDF:s prisade ledarskapsmetod, samt det senaste från neurovetenskap och socialpsykologi med mänskliga rättigheter som utgångspunkt.

Foto: Maria Cruseman

 

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng