fbpx

AI och Framtidstrender

Göran_Adlen AI och Framtidstrender

AI och Framtidstrender med Göran Adléns nya föreläsningar 2024!

Välkommen till en värld av insiktsfulla föreläsningar och inspirerande tankesätt med bland annat AI och Framtidstrender. Göran Adlén är en av Sveriges mest hyllade talare och framtidsanalytiker. Utforska Göran Adlén’s senaste erbjudanden för 2024 och ta del av hans unika insikter om framtidens trender och möjligheter.

 

1. ”AI, Generationsskiftet och en Himla Massa Kärlek”
Göran Adlén tar dig med på en resa genom AI’s möjligheter och hur man attraherar framtidens kunder. Denna föreläsning ger en optimistisk framtidsspaning och konkreta verktyg för att navigera i den digitala eran. AI och Framtidstrender.

 

2. ”Gasa i Uppförsbacken”
Lär dig hur du vågar satsa och agera proaktivt, även i tuffa ekonomiska tider. Göran Adlén delar med sig av tankar och verktyg för att blomstra och navigera framgångsrikt i föränderliga landskap.

 

3. ”Drömarbetsplatsen”
Utforska vikten av att skapa en attraktiv arbetsplats som främjar välmående och arbetsglädje. Göran Adlén ger insikter och verktyg för att skapa en positiv och hållbar arbetskultur.

 

4. ”Disciplin, Testosteron och en Väldans Massa Keso – förändring på riktigt”
Göran Adlén delar med sig av sin personliga resa och ger inspiration för positiva förändringar i livet. Lär dig leda dig själv med respekt och omsorg för att uppnå dina mål.

 

Göran Adlén är inte bara en föreläsare utan även en erfaren moderator och konferencier. Hans energi och omfattande kunskaper gör honom till en eftertraktad talare och ledare av stora evenemang.

Oavsett om du är en del av en privat organisation, statlig institution eller ideell förening, finns det något för alla i Göran Adlén’s nya föreläsningar för 2024. Så varför vänta? Ta nästa steg mot en spännande och framgångsrik framtid med Göran Adlén och SAJ!

 

Mer om Göran Adléns föreläsningar och bokning

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng