fbpx

Hon på hästgården i Nattryttarna – det är jag

Sophie Jahn föreläsning

Vi på SAJ har den stora glädjen att presentera Sophie Jahn som vår nya föreläsare! Vårt samarbete med Sophie började genom Charlie Eriksson, grundaren av Aldrig Ensam, där Sophie nyligen deltog i ett gripande poddavsnitt och blev ambassadör för organisationens viktiga arbete.

 

Genom att öppet dela med sig av sin uppväxt på den beryktade hästgården i Stockholm har hon öppnat samtalet och öppnat ögonen på hela Sverige. Trots de prövningar hon mötte under sin barndom, har Sophie funnit styrka och hopp i sina erfarenheter och delar nu sin gripande livsberättelse genom sina kraftfulla föreläsningar. Hur upptäcker man misshandel och övergrepp? Hur frågar man och vad gör man för att hjälpa? Sophie vägleder.

 

Upptäck Sophies Uppmärksammade Berättelse

Sophies tidiga år präglades av systematiska övergrepp och en konstant kamp för överlevnad. Trots detta fann hon tröst och mod i hästarna på gården, som blev hennes fristad från en annars mörk tillvaro. Genom äkta storytelling och personliga insikter tar Sophie med sina lyssnare på en resa genom hoppets och förtvivlans landskap.

 

Förändra Världen Tillsammans med Sophie

Genom sitt engagemang och beslutsamhet att använda sin röst för att skapa förändring, fortsätter hon att vara en inspirerande förebild för många. Vi är tacksamma över att få ha henne med oss på vår resa mot att skapa en bättre värld för alla.

 

Läs Mer om Sophie Jahn och Hennes Föreläsningar

För att lära dig mer om Sophie Jahn och hennes kraftfulla föreläsningar, besök hennes föreläsarprofil här:

Ta chansen att låta dig inspireras och engageras av hennes unika berättelse och budskap om överlevnad och styrka.

Till Sophies profilsida, poddar, media och bokning

Skicka en direktförfrågan

    Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

    Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

    Stäng