fbpx

Utbildning i Värdebaserat ledarskap med Futebol dá forca

Utbildning i Värdebaserat ledarskap med Futebol dá forca

Måndag 8 maj – Tisdag 9 maj 2017 kl 9.00 – 15.00
Göteborg (Centralt, lokal ej fastställd)

Måndag 4 september – Tisdag 5 september 2017 kl 9.00 – 15.00
Ekskäret Klustret, Mäster Samuelsgatan 36, Stockholm

Utbildning i Värdebaserat ledarskap för dagens och framtidens ledare grundad i inkludering, mänskliga rättigheter och neurovetenskap.
Med bakgrund från sitt globala förändringsarbete utbildar Futebol dá força ledare i privat, offentlig och ideell sektor i värdebaserat och inkluderande ledarskap.
Utbildningen grundar sig i FDF:s prisade ledarskapsmetod, samt det senaste från neurovetenskap och socialpsykologi med mänskliga rättigheter som utgångspunkt.

Som deltagare får du större förståelse och insikt i vilka värderingar du har i ditt ledarskap. Du får konkreta verktyg för hur ditt ledarskap kan bli mer inkluderande, och hur du aktivt och konstruktivt kan påverka och stärka de du leder och din omvärld. Utbildningen ger dig verktyg för att leda utifrån dina värderingar, hur du kan leda situationsanpassat och hantera gruppdynamik, hur du som ledare kan stärka dem du leder, och arbeta inkluderande för att främja mångfald och jämställdhet. Utbildningen är interaktiv, utmanande och ger både teoretiska och praktiska verktyg så att du som deltagare kan praktisera din nya kunskap direkt när du lämnar utbildningen.

Utbildare (Göteborg): Cecilia Andrén Nyström och Frida Persson
Utbildare (Stockholm): Cecilia Andrén Nyström

Pris (Göteborg): 7 870:- inkl. moms, lunch & fika.
Pris (Stockholm): 7 870:- inkl. moms, lunch & fika.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng