fbpx

Cecilia ger kvinnor och tjejer rättigheter genom fotboll

Cecilia Andrén Nyströms organisation Futebol dá força blev utsedda till ”Årets peppare” på Idrottsgalan – för att de förändrar världen och kvinnors rättigheter genom fotboll.

– De som hävdar att det inte går att inkludera, de vill inte inkludera, säger Cecilia som är organisationen som jobbar med att stärka tjejer genom fotboll. För det fick hon priset som Årets peppare på Idrottsgalan 2017.

– Det är inte varje dag en går upp på scen framför tre miljoner tittare och Sveriges idrottselit, så absolut var jag nervös. Men prins Daniel (som var prisutdelare) sa att han också var nervös, berättade Cecilia i en intervju i DN 26 januari 2017.

Cecilia, som har grundat organisationen föreläser, leder workshops och utbildar om inkluderande värdebaserat ledarskap, jämställdhet, mångfald och social jämlikhet – och hur du kan leda förändring.
Cecilia inspirerar – och ger dig handlingskraft och verktyg för att kunna omvandla din inspiration och kunskap i praktiken!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng