fbpx

Fanny Ahlfors – Ge aldrig upp – gör som Fanny våga testa och misslyckas

– Jag älskar att utmana mig själv!  När jag såg olika utmaningar i träningen i mitt flöde i sociala medier väcktes ännu mer nyfikenhet att testa olika konstiga och kul övningar. Det var så det började, säger Fanny Ahlfors som har blivit ett fenomen och inspirationskälla som följs av tusentals på Instagram där hon lägger ut sina olika extrema utmaningar.

Utmaningar som kräver att du både är stark, smidig och uthållig. Fanny var tidigare hästtjej som fastande för kickboxning och boxning. Löpningen har alltid funnits med i bilden, men hon har ofta varit skadad. Under sina skadeperioder har hon testat nytt och olika utmaningar som till en början varit helt omöjliga.

Vill dela med sig
Nu vill Fanny ta ett steg till och föreläsa och hålla i workshops för att få fler att våga testa någonting nytt.

– Alla kan och det gäller att inte ge upp, säger Fanny som själv vet att det inte är så enkelt som det ser ut.
– Jag har blivit expert på att trilla, men vi behöver trilla för att komma upp och komma vidare i livet. Det är en lekfull träning och jag ser hela världen och miljön i min omgivning som min lekplats, säger Fanny som vi erbjuder både föreläsningar och workshops med.

Läs mer om Fanny; https://saj.se/project/fanny-ahlfors/

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng