fbpx

SAJ på plats under GöteborgsVarvet Expo

Kenth Hultqvist Göteborgsvarvet Expo

SAJ på plats under GöteborgsVarvet Expo

SAJ är ny partner till GöteborgsVarvet och kommer att finnas på plats i den nya satsningen Expo, som äger rum på Svenska Mässan i Göteborg. Tre föreläsare är med och det är Kenth Hultqvist (bilden), Christina Bengtsson och Torbjörn Nilsson, som kommer att föreläsa 19 maj.

Våra föreläsare som medverkar under Expot;

kl 15.00
Leda med känsla med Torbjörn Nilsson
Torbjörn Nilsson är legendarisk spelare i IFK Göteborg (34 år sedan 19 maj som IFK vann UEFA-cupen), tränare i olika klubbar (bl.a. BK Häcken, Örgryte IS, Västra Frölunda och Kopparbergs FC) och U-21 landslaget. Han är idag en populär föreläsare och aktuell som författare till boken Leda med känsla, som också är namnet på hans föreläsning på Expot.

kl 15.30
Kan draken flyga högre? – med Kenth Hultqvist
Kenth har varit förbundskapten i svensk bandy, och med över 25 års erfarenhet från näringslivet, ligger det nära till hands att dra paralleller. Det som fungerar inom idrotten fungerar inom näringslivet. Skratt och eftertänksamhet i samma stund! Med passion, inlevelse och känsla allt i en blandning. På vår scen föreläser han om ”Kan draken flyga högre?”.

kl 17.30
Fokus är framgång med Christina Bengtsson
Christina är yrkesmilitär och världsmästare i skytte. Aktuell och omskriven med anledning av sin bok – Konsten att fokusera; 10,9. Under Christinas föreläsning ”Fokus är framgång” får du lära dig om ledarskap, hur du skall tänka för att övervinna svåra hinder, komma tillbaka efter ett nederlag och träffa mitt i prick när det verkligen gäller. Fokus är framgång!

Läs mer om dem under Föreläsare.

Lämna ett svar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng