fbpx

SAJ har fått en ny ägare

SAJ Ny ägare

Tack för oss!

Det är dags för oss att meddela att vi lämnar över stafettpinnen till SAJ:s nya ägare och ansikte, Christine Günther.
Vi är både glada och stolta att lämna över SAJ till just Christine. Efter 28 år och 9 månader är vi klara med en bransch och verksamhet som är i ständig förändring och utveckling.

Föreläsare, talare, föredragshållare, coach, expert och inspiratör som du – kärt barn har många namn – reser Sverige runt och föreläser och gör skillnad.
Historierna är många och det finns både roliga och dråpliga händelser att berätta.

Tomas Gustafson, trefaldig OS-guldmedaljör i skridsko, Torbjörn Nilsson, en av Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna och Curt Lundmark, förbundskapten i hockey var de tre första vi började samarbeta med 1994.

100-tals personligheter har vi samarbetat med. Oavsett vem har vi alltid satt vår kund i centrum och försökt leverera det lilla extra.

Det är precis det vi tror att Christine kan göra och att hon nu tar över, tror vi kan göra skillnad för både dig och kunderna.

 

Önskar dig lycka till och tack för vårt samarbete.

Anna och Stefan Jonsson

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng