fbpx

Christine Günther – Ny ägare av SAJ

Christine Günther

Christine Günther – Ny ägare av SAJ

Christine Günther är överlycklig. Sen hon hörde talas om att SAJ var möjligt att ta vidare in i framtiden har hon bubblat. Det är precis det här alla dörrar som både öppnats och stängts för henne har lett fram till. Idag står hon med bolagspärmen i famnen och känner att det här steget i livet är så rätt, att det rimmar så väl med vem hon är och visionären som alltid levt i henne har nu den perfekta plattformen. En fantastisk plattform som dessutom kan driva och främja en positiv förändring i hela samhället.


Så vem är Christine Günther och hur kommer det sig att hon är den nya ägaren? Hur ser hon på företagets framtid? Vi frågar henne!

– Jag är uppvuxen i det grönskande Tyresö tillsammans med min mamma och mina syskon i ett av Stockholmsförorternas många miljonprojekt. En envis själ som har fått kämpa en del för var jag är idag, precis som många andra. Barndomens gränslöshet finns kvar, jag har alltid velat göra allt och kunna allt – något som format mig till en tusenkonstnär. Det har också gett mig en rejäl resa både personligen och professionellt!

Vid sidan om bergsklättring, konstnärskap och musik har jag organiserat events under flera år, varit restaurangchef, sysslat med marknadsföring, sälj, e-handel och affärsutveckling. Jag har också ett stort behov av natur, så i min bil finns alltid ett tält och målarpenslar redo för nästa äventyr. Idag bor jag året runt på en långfärdsseglare i Göteborg, tillsammans med min familj och hund.

– Med det sagt tror jag att man kan börja skönja varför jag fullkomligen älskar SAJ! Det är ett företag och en bransch som verkligen är fyllt av världens insikter, erfarenheter och visdom – med bas i fantastiska föreläsare, moderatorer och experter. Kunderna till SAJ är redo för inspiration och kunskap, att utvecklas och ta nästa steg – det är en djupt stimulerande anledning att starta en affärsrelation!

Jag känner för samhälle och människor och är beredd att prioritera de högt. SAJ är både ett anrikt vinstdrivande företag men det är också en force for good – en plattform som faktiskt har oerhörd förmåga att bidra så att det märks. Talarna i SAJ är handplockade, de är Sveriges absolut främsta inom sina områden, de brinner för sina budskap och hjälper även gärna till att implementera positiv förändring. Det jag kommer att göra genom SAJ är samma triad som guidar mitt liv; jag sätter ihop skicklighet, erfarenhet och action för att nå resultat och för att skapa harmoni.

Framöver kommer en del av vinsten gå till att hjälpa de kunder som inte har ekonomi att boka de föreläsningar och den boost av expertis som de verkligen behöver. Dessa kunder är ofta föreningar, ideella organisationer eller samfund, verksamheter vars existens påverkar många individer. På så sätt är SAJ ett universitet för kunskap och förändring, inte bara en affär. Det gör att mitt hjärta mår bra.

Min partner gör vad han älskar och är föreläsare hos SAJ, det är genom honom och en annan föreläsande vän som jag fick kontakt med Stefan och Anna. Övertagandet har varit en fin resa på många plan och det är fantastiskt roligt att vi nu gemensamt fått skåla för nya tider och för Anna och Stefans nya kapitel i livet, Camp Valkyria, efter att ha startat och drivit SAJ i hela 28 år.

Nu tar jag SAJ, och kanske hela branschen, in i framtiden. Det ska både höras och synas – men framförallt kännas!

 

Tryck här för att läsa mer om SAJ

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng