fbpx

Res till Kristina Kappelin på Capri 7 – 11 maj 2020

Vi erbjuder nu en ny resa till Capri med Kristina Kappelin som vår personliga värd och ciceron samt föredragshållare i Villa San Michele på Capri och vår populära reseledare Anna Rudh.

Vi har på begäran skapat en resa som består av tre dygn på Capri och ett dygn i Neapel. Våra tidigare resor har bestått av en heldag på Capri, men nu finns chansen att upptäcka denna fantastiska ö i tre dygn under våra gemensamma utflykter och på egen hand.

Under en heldag kommer Kristina Kappelin visa Villa San Micheles fantastiska miljöer och berätta historien om Axel Munthe. Vi kommer även att bli guidade i den underbara trädgården tillsammans med trädgårdsmästaren Rafaelle och promenera till Barbarossaberget till ornitologstationen. Och ett besök i Villa Lysis, som byggdes av Jacques Adelswärd Fersen med mera.

Läs mer i programmet nedan!

 

Bilden: Anna Jonsson, Kristina Kappelin, Stefan Jonsson och Anna Rudh

Resan är ett samarbete mellan SAJ och Sydsvenskan (Stjärnklubben) och Helsingborgs Dagblad (HD-passet).

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng