fbpx

Nu finns chansen att uppleva Capri under fyra dygn med våra italienska experter Kristina Kappelin och Anna Rudh, som kan sitt Italien efter 30 år.

Guidad tur och föredrag samt lunch i Villa San Michele med Kristina.
Unika upplevelser och guidade turer på Capri i Anacapri, till Monte Solare, Kejsar Augustus trädgårdar och vi tar oss bakom turiststråken samt en tur till Sorrento med vår reseledare och guide Anna.

Vi bor på Capri under fyra dygn och alla får chansen att upptäcka Capri under våra guidade turer men också på egen hand!

Hela programmet, se bilagan!

Mitt hem ska vara öppet för sol och vind och havets röster – liksom ett grekiskt tempel – och ljus, ljus, ljus överallt”.
Citat från Axel Munthe i boken om Villa San Michele

Skulle välja SAJ framför andra med samma utbud. Och med Anna Rudh som reseledare och Kristina Kappelin som personlig guide och föreläsare är ni överlägsna vid ett val”.
Citat från resenär 2019

Bokning: Kontakta Stefan Jonsson, SAJ, maila stefan@saj.se eller ring 0705 – 177 046

Läs mer i bilagan!

Inbjudan Capri_Sorrentojuni2020

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng