fbpx

Petter Northug tillbaka i Falun

Den här gången var det ett möte och ett samtal med Petter  Northug när han återvände till Falun, på Falun Bowling och Krog. Ett samtal om hans karriär, om fram- och motgångar, rivaliteten mellan honom och svenskarna, om uppväxten, om kraschen och livet efter karriären.

2006 vann Petter Northug sin första Världscuptävling och det var i Falun. 2015 vann han fyra (4) guld i VM i Falun. 3 oktober 2019 var Petter tillbaka i Falun, en stad som han trivs i.

Det var en öppen, avspänd och glad Petter som återvände till Falun.

– Petter var veldig fornøyd med eventet og satte stor pris på å være tilbake i Falun- et sted som har betydd utrolig mye for karrieren hans og hvor han har mange fine minner fra. Han satte også stor pris på det lydhøre publikummet.

Calle Halvarsson överraskade
Efter pausen så dök plötsligt Calle Halvarsson upp på scenen, till allas förvåning och glädje. Petter och Calle som haft en hel del kontroverser i både spåren och i media. Men under inspelningen av den norsk-svenska TV-serien Landskampen har de blivit vänner.

– Det kanske inte blir några middagar tillsammans, men vi håller kontakten bland annat via SnapChat, berättade Petter och Calle glatt!

Vad önskar ni för upplägg vid nästa event? Hos SAJ får ni den hjälp ni behöver!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng