Per Holknekt

Per Holknekt

– entreprenör & föreläsare –

Per Holknekt var uteliggare, som blev affärsman och en av Sveriges mest uppmärksammade entreprenörer.

Per är aktuell med boken Per Holknekt 1960 – 2014, där Per berättar om sin livsresa. Boken är skriven av Markus Lutteman.

Han började som skateboardproffs i Kalifornien blev hemlös alkoholist och är idag en av våra mest firade företagare som gör sitt segertåg över hela världen.

Per föreläser

Per får sinnena att vakna till
Per talar om att våga konfrontera dig själv och att våga kräva mer av livet. Att få vara till för andra, att ta itu med det du inte gillar med dig själv och sedan städa på riktigt. Att sedan söka leva och inte bara överleva. Att låta sinnena vakna till liv och se saker du inte tidigare upptäckt, att börja leva i en helt annan närvaro och lyhördhet.

Per söker upp rädslan och utmanar den. Hör honom berätta om sitt livs resa från uteliggare till affärsman och entreprenör.

Per – om möten och business (Ny föreläsning)
Ett föredrag om Pers livsresa och de reflektioner som längs vägen berikat och banat väg för en framtida affärsresa utan tidigare gjorda misstag. Per talar om individen i symbios med ämbetet, om samvete i affärslivet och att vilja kunden väl, på riktigt. Vi får höra om vikten av möten & relationer mellan människor, både internt och tillsammans med kunden.
Kvalitet och kvantitet i samarbete.
Manligt och kvinnligt.

Allt för att skapa långsiktig och oantastlig business med hjärtat som ciceron och god nattsömn som sidovinst.

Framgångsrik entreprenör
Han föreläser om sitt livs resa som startade med företaget Streetstyle som distribuerade skateboards och gick från 0 kronor till en omsättning på 20 miljoner på ett år.

Per är även mannen bakom klädmärket Svea och är även prisbelönad reklamman. Han grundade succéföretaget Odd Molly som värderas till cirka en miljard kronor och har erhållit en lång rad utmärkelser bland annat Årets svenska exportföretag av Stockholms Handelskammare. Odd Molly är idag noterade på NASDAQ OMX.

Sommarpratare 2010
Per är pilot och dedikerad sportfiskare. Han beskriver sig själv som hårt arbetande, kärleksfull och orädd. Har kallat sin missbruksperiod en 20 år lång minneslucka.

Inför sitt Sommarprogram 2010 så beskrev han sitt sommarprat på följande sätt;

– Jag kommer att tala om livets olika skeden längs min väg, i glädje och förtvivlan. Från den fina uppväxten i doften av nytjärade träskidor och mammaskalade apelsiner i snöbivack till den darrande tiden ute i samhällskylan, på fel sida linjen. Det blir sen en del om hur jag fann hopp och kraft i en förtvivlad situation, om stålbadet och återkomsten till en närande, varm och skön plats i tillvaron.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng