fbpx

Olof Röhlander

Olof Röhlander

 

Med relevanta och ständigt aktuella budskap har Olof talat för alla sorters människor och vid en rad olika sammanhang. Han har en unik förmåga att nå ut även till kräsna åhörare genom att anpassa sitt innehåll utifrån publiken.

Olof  är norrlänningen som sadlade om från elitspelare i bordtennis till mental tränare och författare. Den senaste boken heter OMSTART – om konsten att bryta ihop och komma igen. Nu är han aktuell igen med sin nya föreläsning – En bra dag – igen.

Det som gör Olof unik är hans engagemang, vilja och att han berör publiken i hjärtat och menar varje ord han säger.
Hans retorik, närvaro och stora humor håller högsta klass och det bjuds på många skratt. Han är ett säkert kort, som alltid leverarar det lilla extra!

Olofs föreläsningar
BRA ÄR DET NYA BÄST
– Motivation och arbetsglädje på riktigt
Skrattfest är ett bra ord för Olofs nya roliga inspirationsföreläsning, som tar tag i det som spelar roll för att kunna skapa motivation och arbetsglädje på riktigt.
Sprunget ur den senaste forskningen tillsammans med Olofs egna erfarenheter fokuserar Olof på ämnena förändring, eget ansvar, hantera press, komma bättre överens med varandras olikheter, och hur vi därmed kan få en bra dag – igen. Inspirerande, roligt och lärorikt, fyllt med energi, skratt och igenkänning.

Målgrupp
Det här passar i alla typer av sammanhang, både för hela företaget som för kunder, för kommuner och landsting, små- och större avdelningar.
Föreläsningen går även att skräddarsy med fokus på team och ledning.

Aktuella föreläsningar

  • Bra är det nya bäst / Verklig motivation och arbetslust
  • Bra är det nya bäst / Hållbart och inspirerande ledarskap i förändring
  • Bra är det nya bäst / De vinnande teamets tolv kännetecken

Kontakta Stefan på SAJ för mer information om föreläsningen!

Språk: Svenska och Engelska

Sagt om Olof;
Ännu en gång  ett hjärtligt tack för ett alldeles lysande framträdande.
Gun-Britt Einar, Kanslichef  Karolinska Institutet

Tack för ett  fantastiskt framträdande, kanonbra innehåll och proffsigt framförande, både personligt, angeläget och allmängiltigt. Du vävde in våra värderingar snyggt!
Anneli Angeling, VD Frontit


 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng