fbpx

Nya föreläsningar med Olof Röhlander

Det som gör Olof unik är hans engagemang, vilja och att han berör publiken i hjärtat och menar varje ord han säger.
Hans retorik, närvaro och stora humor håller högsta klass och det bjuds på många skratt. Han är ett säkert kort, som alltid levererar det lilla extra!

 

EN BRA DAG – IGEN – Hållbart och inspirerande ledarskap i förändring (Ledare)
I den här föreläsningen ger Olof sina bästa ledarskapstips utifrån den senaste motivationsforskningen, och visar på ett roligt och inspirerande vis hur vi som ledare kan skapa självgående medarbetare som mår bra, fungerar bra och presterar bra. Roligt, inspirerande och lärorikt, med mycket energi!

EN BRA DAG – IGEN – Det vinnande teamets tolv kännetecken! (Teamet)
I den här föreläsningen, med mycket skratt och igenkänning, berättar Olof om de tolv saker som förenar framgångsrika team, och vad vi tillsammans kan lära oss av dem. Om hur vi kan omvandla olikheter till styrkor, dra nytta av varandras erfarenheter ochfå alla att dra åt samma håll. Tillsammans skapar vi ett vinnande team!
En rolig och inspirerande föreläsning om hur vi tar nästa nivå och arbetar som ett lag!

 

Till Olofs profil

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng