fbpx

Nyhet: Stolthet som strategi – ny bok och föreläsning med Elin och Caroline

Elin Alsiok och Caroline Stenbacka

Elin Alsiok och Caroline Stenbacka Nordström, som är författare till boken Stolthet som strategi – stolt bemötande som skapar värden i din verksamhet, föreläser och leder workshops där de visar hur en genuin känsla av stolthet kan utvecklas till en unik resurskälla i en organisation.


Författarna definierar vad stolthet är och vad denna unika känsla innebär för medarbetarnas ansvarskänsla, välmående och motivation, och i ett vidare perspektiv för organisationens lönsamhet och framtida framgång. Elin och Caroline gestaltar sin metod Stolt Bemötande och tar fasta på allt som är värdefullt och bygger vidare på det. Genom enkla och hållbara verktyg går det att närma sig känslan av stolthet och vidareutveckla den tillsammans med andra medarbetare – med siktet inställt på lönsamhet och organisatorisk stolthet. 

Elin och Caroline erbjuder företag och organisationer föreläsningar, workshops och skräddarsydda utbildningar. Deras syfte är att skapa medvetenhet, dialog och inspiration till hållbar förändring.

Läs mer om Elin och Caroline här!

Bilden:  Elin till vänster och Caroline till höger.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng