fbpx

Avslut, omstart – go! (Ny föreläsning)

Akut krishantering är svår. Att ta sig ur en kris är ännu svårare. Samtidigt är det omöjligt att i längden befinna sig i dragläge. Det lärde vi oss redan i körskolan. Men hur tar vi oss ur dragläget? Hur samlar vi organisationen? Tittar bortom den akuta krishanteringen? Och hur använder vi krisen för nödvändig förändring?

Lottie Knutson har mångårig erfarenhet från styrelse- och ledaruppdrag. Hon har skrivit boken ”Nödrop – när krisen kommer” och därefter fortsatt utveckla tankarna kring avslut och omstart.

Live eller digitalt – här finns rikligt med erfarenheter
Hennes TV-erfarenhet kommer väl till pass när allt fler möten och konferenser är videokonferenser, livesända video- och streamingformat. Oftast samlas en handfull nyckelpersoner i studion och övriga deltar på distans. Då behövs föreläsare och programledare/moderatorer som fungerar framför TV-kamerorna, Lottie Knutson är en sådan.

– Inom ett halvår lär många samla ihop sina gäng, kraftsamla, sätta en ny riktning och delvis ny arbetsordning, säger Lottie Knutson som finns tillgänglig som föreläsare och moderator, både livesänt, webbinarier och allra helst på plats när det blir möjligt igen.

Lottie blev ett välbekant ansikte för svenska folket då hon i rollen som kommunikationsdirektör jobbade med Fritidsresors krishantering under flodvågskatastrofens offer 2004.

Hon prisades för sina insatser i samband med tsunamin och mottog åren härefter titlar och utmärkelser såsom “Årets yrkeskvinna” av Yrkeskvinnors förbund, ”Årets talare” och “Stora informationspriset” av Dagens Media och “Årets branschkvinna” av juryn för Grand Travel Award. Hon mottog även H.M. Konungens medalj år 2008.

Foto: Karl Nordlund

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng