fbpx

Anna Almberg – kurs som stärker er internkommunikation (digital och bokningsbar)

– Jag har utbildat tusentals kommunikatörer och ledare genom åren. Nu tar jag med mig det bästa jag lärt sig och skapar en egna inspirerande och kreativa utbildningar i intern kommunikation för dig som jobbar med kommunikation. Alla mina öppna utbildningar sker digitalt via Zoom. Jag rekommenderar alla oavsett erfarenhet i rollen att starta med grundkursen. Den ger inspiration, kreativitet och verktyg att ta med sig in i rollen som kommunikationsrådgivare, säger Anna.

Verktygsutbildning för interna kommunikatörer med Anna Almberg (digitalt) 

Lyckas som intern kommunikationsrådgivare

2 dagar kl 09.00 – 15.00 båda dagarna inkl pauser

Första omgången:  23 – 24 mars 2021 FÅ PLATSER KVAR
Andra omgången: 25 – 26 maj 2021 PLATSER KVAR

Om kursen
Målet med kursen är att du känner dig trygg i rollen som strategisk kommunikationsrådgivare i projekt, i verksamheten och i mötet med enskilda individer.
Det här är en kurs som fördjupar dina kunskaper i att stödja andras kommunikativa förmåga. Den kommunikativa ledaren är fortfarande den viktigaste interna kommunikationskanalen och det kommunikativa medarbetarskapet blir allt viktigare. I praktiken betyder det att en viktig färdighet för den interna kommunikatören är att göra andra bra.
Kursen går igenom grunderna i det coacha förhållningssättet, ger en insikt i vilka kommunikativa färdigheter som har störst betydelse hos ledare och medarbetare och fyller på verktygslådan i just dessa. I kursen läggs särskild vikt på dialogen, läran om att lyssna, att skapa meningsfulla möten (analoga och digitala) och du får även med dig modeller för att involvera organisationen i kommunikationsplanering.

Pris: 8 900 kr exkl. moms per utbildningstillfälle och deltagare.
Ange ”SAJ” vid bokning så får ni 10% rabatt.
Bokning: https://verktygsutbildningar.annaalmberg.se/signup

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng