fbpx

Gift Blessing – Jag vill vara rösten för mammas berättelse!

Gift Blessing

– Min mamma har den starkaste berättelsen jag har någonsin fått uppleva och höra. Hela hennes berättelse går ut på förbättring. Det går ut på att man kan ta sig från en dålig position till en bättre position.  Att man kan ta sig från helvetet till himlen, om man har den viljan och styrkan. Det är vad jag vill förmedla genom min musik och det är också vad jag vill förmedla genom mina föreläsningar. Jag vill vara rösten för mammas berättelse, säger Gift som är redo att komma till er och föreläsa.

En föreläsning med Gift innehåller inslag som ingen annan föreläsare någonsin levererat. Det kan vi utlova. Vad? Det blir en överraskning!

Läs mer om Gift: https://saj.se/project/gift-blessing/ 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng