fbpx

Struktur i ditt ledarskap (webbutbildning)

Att leda på distans ökar kraven på struktur i ditt ledarskap
– Webbutbildning för ledare och ledningsgrupper

Struktur skapar kultur. Studier visar att tydligheten i arbetsrelationen mellan ledare och medarbetare är den viktigaste mekanismen för att få effekt av ledarskap på distans. Detta kräver en gemensam struktur för ledarskapet byggd på några få konkreta principer. Om inte dessa principer används kommer ledare att lägga för mycket tid på fel saker och för lite tid på rätt saker. Ledarnas sätt att leda på distans måste lyftas fram och göras tydligt så att alla kan se det. Medarbetarna måste förstå vad ledaren gör för att leda och varför. Utbildningen visar hur man på ett konkret sätt kan tillämpa principerna för att leda på distans och hur man ökar sin tydlighet som ledare.

Anders Landgren har gedigen bakgrund av att hjälpa organisationer att skapa en utvecklande företagskultur. I dagens samhälle förstår vi att direktstyrning inte fungerar på människor. Vi behöver utveckla medarbetarnas talanger, kunskaper och kompetens för att de ska hitta sin egen motivation. Anders har genomfört ett antal uppdrag det senaste året inriktat på utveckling av ledarens tydlighet. Principerna bygger på erkänd forskning och har en praktisk inriktning.

 

Läs mer om Anders Landgren här!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng