fbpx

På jakt efter kreativiteten – Fredrik Härén

Via vårt unika samarbete med Fredrik Härén erbjuder vi nu en helt unik föreläsning;

På jakt efter kreativiteten – Fredrik Härén – en svensk mini-världsturné i tjugo (20) svenska städer från Malmö – Kiruna

I föreläsningen “På jakt efter kreativiteten” delar Fredrik med sig om vad han lärt sig under de senaste 20 åren om mänsklighetens fascinerande förmåga att tänka nytt.
Kreativitet rankas kontinuerligt som en av de mest värdefulla kunskaperna vi måste besitta för att klara oss i dessa snabbt föränderliga tider – men hur blir vi mer kreativa?

– Det bästa sättet att bli mer kreativ är att bättre förstå den kreativa processen. Det vi förstår kan vi bemästra, säger Fredrik som kommer att finnas tillgänglig som föreläsare i Sverige under perioden maj – september 2021.

Genom att intervjua tusentals kreativa människor över hela världen, och inom de mest skilda branscher och miljöer har han byggt upp en unik förståelse för vad som gör oss kreativa.
Hur vi kan bli mer kreativa – och hur vi kan låsa upp den kreativa förmågan hos våra anställda och oss själva.

Missa inte detta unika tillfälle att få en personlig, intim och interaktiv djupdykning in i kreativitetens möjligheter med Fredrik tillsammans med sex (6) av dina närmaste medarbetare. 

Kom och upptäck din fulla kreativa potential! 

Antalet deltagare: En kreativitetsföreläsning för med max sju (7) – för dig, sex (6) kollegor. *

Fredrik – eftertraktad globalt
Fredrik är en av Sveriges i särklass mest framgångsrika föreläsare som de senaste femton (15) åren har arbetat nästan uteslutande utanför Sveriges gränser.

Fredrik har blivit inbjuden att tala i sjuttio (70) länder på sex (6) kontinenter och föreläser normalt (under ej-covid-tider) i 20 – 35 länder per år.
Det innebär att Fredrik är en av världens mest globala talare.
Mer än en (1) miljon människor har blivit inspirerade av honom från scenen och han har talat på några av världens största konferenser. Han har intervjuat allt från konstnärer i Afghanistan, papperskonstnärer i Bangkok, nomader i Mongoliet, entreprenörer i Indien och guider i Oman till VD-ar, marknads-, HR- och innovationschefer på mängder av världens största företag.

Fredrik Härén är, helt enkelt, en av världens mest kunniga människor inom det ack så viktiga ämnet kreativitet.

Prisbelönt talare och uppskattad författare
Fredrik har skrivit tio (10) böcker, bland annat “Idébok” som (som enda svenska bok) blev inkluderad i “The 100 Best Business Books of All Time” och översatts till sjutton (17) språk. Han har blivit utsedd till “Årets Talare” samt “En av Sveriges 10 bästa föreläsare genom tiderna”.

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng