fbpx

Fredrik Erixon

, ,

Fredrik jobbar mycket med hjärta, inspiration och gruppdynamik, vilket gör att alla vågar se möjligheter, får energi och kan börja använda de verktyg som finns för att nå fram till sina drömmars mål.

 

”The Road Ahead” – Asfalt, pannben och pizza! En föreläsning om att våga ta ut svängarna och drömma stort. Fredriks föreläsning som handlar om hans livsdevis; Dröm det, planera det, berätta det, gör det!

– Att sätta upp ett tufft, till synes omöjligt mål och sedan genomföra det. Om du inte vågar drömma det kommer du aldrig att börja planera. Om du inte sätter igång att fundera och planera så kommer du aldrig att våga berätta om det för någon och då är risken stor att det stannar vid en dröm, säger Fredrik föreläser om varför det är viktigt att våga sätta sina drömmar som mål, säger Fredrik.

Fredriks sätt att jobba
Fredrik jobbar mycket med hjärta, inspiration och gruppdynamik, vilket gör att alla vågar se möjligheter, får energi och kan börja använda de verktyg som finns för att nå fram till sina drömmars mål.

– Det börjar med en kort föreläsning med mig och slutar i en lång resa för dig, säger Fredrik.

Mer om föreläsningen
Föreläsningen om äventyret The Road Ahead handlar om att staka genom Sverige på rullskidor. Fredrik var ute i 28 dagar, varav 20 i regn, och körde 2500 km genom landet, från Jokkmokk till Smygehuk. Han stakade ca 100 km per dygn, med 24 kg i ryggsäcken. Med sig hade han ett tält, en sovsäck och två par kalsonger. Han var ensam och sov alla nätter i tältet. Världens längsta soloäventyr på rullskidor.

Vad kan du förvänta dig?
Under föreläsningen som han kallar, Asfalt, pannben och pizza, tar Fredrik med publiken på ett fantastiskt äventyr genom Sverige på rullskidor. Han delar även med sig av sitt liv, sina erfarenheter som entreprenör och drömmare.

– Du kommer bland annat att få svara på och fundera kring vad krävs för att våga drömma stort. Vad du egentligen rädd för och  vad händer om du inte klarar det.  Ofta inte något alls. säger Fredrik.
Fredrik leder deltagarna i ämnet och visar hur man tar sina drömmar från sängkammaren och kudden till verkligheten och Excel-arket?

Att jobba med mål och målstyrning, att hitta vad som verkligen skapar drivkraft i äkta måluppfyllelse för både individ och organisation. Eller att få ”kickar” vid uppnådda delmål och hur man skapar en vilja att verkligen vilja nå dem.

Om Fredrik:
Fredrik är en 50 årig 3-barnspappa och entreprenör och föreläsare från Närkeslätten som alltid har följt sina drömmar. För 20 år sedan startade han reklambyrån Drive Reklam i Stockholm City, vilken han fortfarande driver. 

Han har även varit med och grundat företagen, Team Nordic Trail, CCC1000, Årets Äventyrare, Hindertimmen, Acid Training, Adventure Academy, butiken Snö&Tö samt Stockholm SwimRun. Han är en inbiten äventyrare och skidåkare och har genomfört 15 Vasalopp, med bästa tiden på 4.44.

Hans förmåga att fungera som ”startare” och att få med alla på båten, är omtalad. Han ger alltid 110% vilket skapar inspiration och gör att alla vågar ta steget. I Adventure Academy utbildas, peppas och förbereds varje år 20 personer till att ge sig ut på sitt livs drömäventyr.

Fredrik har även under de senaste 10 åren jobbat med att driva VD-nätverket CCC1000 med totalt 120 st VD:ar som tränar för att klara av att nå topp 1 000 i Vasaloppet.

– Ge aldrig upp dina drömmar och våga följ de olika tecken du ser, sa den gamle kungen till pojken.
Från boken ”Alkemisten” av Paolo Coelho 

Sagt om Fredriks föreläsning;
Mycket intressant och inspirerande föreläsning, otroligt att man kan åka genom hela Sverige på rullskidor, ett fantastiskt äventyr och en otrolig bedrift. Att lyssna på Fredriks föreläsning om att våga drömma stort, var både kul (tiden gick fort) men också intressant för mig då jag nu skall testa att sjösätta några av mina drömmar. Jag kan verkligen rekommendera föreläsningen med Fredrik, men även att boka in honom som tränare på skidor för intresserade medarbetare.
Klas Hagelin – Program Manager, Telia company

Att drömma stort och galet är nått som man borde göra oftare, att sedan våga berätta om det, där har du det som jag tycker Fredriks föreläsning beskriver. Effekterna av att våga drömma, planera och berätta det för sin omgivning. Att det då ”händer” massa intressanta saker är spännande och även lärorikt. Jag kan verkligen rekommendera alla företag att lyssna på Fredriks berättelse och börja drömma större… 
Anders Daag – Schneider Electric

Se trailer om Fredriks digitala föreläsning: 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng