Kristina Kappelin

Kristina Kappelin

TÄNK SVERIGE, TÄNK TVÄRTOM: VÄLKOMNA TILL ITALIEN!

Italien är ett underbart land att besöka som turist. Men hur är det egentligen att leva där? Och hur ser den politiska och ekonomiska situationen ut i dag? Journalisten och författaren Kristina Kappelin benar upp allt det ni alltid har velat veta om Italien men aldrig riktigt förstått. Hon ger sin syn på landet som en av Sveriges främsta Italien-kännare och som privatperson, i ett både innehållsrikt och underhållande föredrag.

Boka föreläsare: Kristina är journalist och sedan många år SVT:s medarbetare i Italien. Hon skriver även för bl a Dagens Industri, Sportbladet och Sydsvenska Dagbladet. Kristina har även gett ut flera böcker om Italien: Italien Inifrån ( med Suzanne Schönström, Timbro 1994), Rom (Arena 2007) Berlusconi, italienaren (Brombergs 2010) Italiensk Dagbok (Brombergs 2014) Franciskus, påven som kom ner på jorden (Brombergs 2016).

Foto: Casia Bromberg

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng