fbpx

Manuela Liegnell ger av sin styrka för att utveckla andra

Intresset och nyfikenheten för människor fanns redan när hon var barn. Ett behov av att stå i centrum. Att ge och dela med sig, väcka tankar och inspirera. Alla skulle vara med och vara delaktiga. Hon bjöd in grannbarnen. Hon älskade att underhålla och få publiken engagerad.

På samma plats, inför en grupp, trivs Manuela som bäst även idag, i sitt yrke som föreläsare och inspiratör.

– När jag får möjligheten att ge av mig själv ger jag allt. En lika stark känsla infinner sig när jag ser andra människor växa, gå utanför sin komfortzon eller när de utmanar sig själva och sitt mindset.

– Jag provocerar gärna till både reflektion och nytänk, utmanar rådande strukturer och försöker alltid se möjligheter, säger Manuela som var nyfiken redan som barn då hon funderade på vad det är som påverkar oss, vilka tankar, känslor och historier ligger bakom en människas beteende, säger Manuela och känslan som infinner sig när Manuela inspirerar och berör är stark. 

Allt kunde tagit slut
Det var en oerhört stark, framåt, positiv och nyfiken 19-årig med stora drömmar som begav sig iväg till Turkiet på sitt första stora äventyr. Men allt kunde tagit slut redan då. Manuela levde sin dröm när livet plötsligt, på ett fåtal sekunder, förändrades. KRASCH!

– Livet drabbar oss alla, på olika sätt och jag drabbades av en trafikolycka och blev allvarligt skadad i ett ben.

Hon läste till beteendevetare och personalvetare vid Lunds Universitet redan under rehabiliteringen efter olyckan. Genom sina år inom HR-yrket växte och fördjupade sig hennes intresse för utveckling hos individen.

– Jag sökte mig allt mer till individens och organisationens kärna. När jag läste till mental tränare och coach fastnade jag för SMAK-faktorerna. Jag blev så berörd. SMAK-faktorerna är precis det jag omedvetet använde mig av efter min olycka, säger Manuela vet att SMAK-faktorerna är ett verktyg som ALLA kan använda.

– När vi själva tvivlar och begränsar oss kan SMAK hjälpa oss vidare till utveckling, aktiviteter och framgång. Vi äger oss själva och vår framgång. Låt oss kalla det självledarskap, säger Manuela och detta blev startskottet för hennes dröm och vision att dela med sig av sina egna erfarenheter.

Stärker både individer och organisationer
Hon sår frön, väcker tankar och skapar tro. Ge andra möjlighet genom att lära ut och använda sig av SMAK-faktorerna. Idag inspirerar och hjälper hon både individer och organisationer att stärka sig själva inifrån och ut. Hennes vision är att hjälpa andra människor till ett bättre liv.  

Manuela filar på sin första bok SMAK på livet – Viljan att leva! Hon dansar Zumba varje söndag och bjuder alltid på ett leende.

”Det finns en människa du kommer spendera mest tid med i detta livet! Vem är det? Se till att vara din egen BÄSTA KOMPIS! Det är du VÄRD”.
Manuela Liegnell

– Tacksamheten över min styrka, min förmåga att visualisera mitt mål och tro på mig själv är stor. Utan den envishet och hängivenhet hade jag aldrig lyckats stå emot andra människors negativa inflytande och bevisa att ALLT ÄR MÖJLIGT, säger Manuela som är redo att föreläsa, inspirera och att dela med sig av sina verktyg.

Bokning: Boka en föreläsning och workshop med Manuela! Kontakta Stefan på SAJ!

Läs mer om Manuela här!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng