fbpx

Marika Griehsel leder möten och debatter i Almedalen

Marika Griehsel är en skicklig moderator med nästan 30 års erfarenhet av utrikesrapportering. Ständigt uppdaterad, påläst och nyfiken leder hon samtal och debatter i nära samråd med uppdragsgivare.  

 

De senaste åren har Marika djupdykt i frågor runt digitalisering, sociala media, desinformation och propaganda, förutom hennes gedigna kunskaper om utvecklingen på den afrikanska kontinenten.

En av Marikas främsta drivkrafter är att med ödmjukhet skapa spännande och konstruktiva mötet och samtal mellan människor. 

– Jag vill locka fram lusten att våga lära av och lyssna på varandra. Ofta bär vi på lösningar till olika frågor inom oss. Ta inspiration från olika platser och ståndpunkter, tro på att vi tillsammans kan kämpa för att finna hållbara lösningar, jämlika och rättvisa samhällen, lokal och globalt, säger Marika.   

Bland Marika Griehsel uppdragsgivare återfinns, UD, FBA, Sipri, Sida, Utrikespolitiska institutet, Lunds universitet, Fojo Medieinstitut, Nordiska Afrikainstitutet, Region Jämtland Härjedalen, Trosamfundet Svenska Kyrkan, Ekumeniakyrkan, Brottsofferjouren, FOI mfl.

Marika talar förutom svenska, flytande engelska och tyska. 

Förutom Marika kan vi erbjuda Fredrik Berling som moderator i Almedalen 2019. Kontakta Stefan på SAJ för mer information.

Bilden: Marika tillsammans med Desmond Tutu, ärkebiskop i Sydafrika.
Foto: Simon Stanford

Läs mer om Marika här

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng