fbpx

Föreläsning om framtiden

Föreläsning om framtiden med Göran Adlén

Han älskar och fascineras av framtiden och ser möjligheter när andra ser hot och problem. En föreläsning om framtiden med Göran Adlén placerar dig i tidsmaskinen och hjälper dig att ta beslut som gagnar ditt nästa steg.

– Det är kärnan och känslan vill jag förmedla i mina föreläsningar. Det ska vara en känsla av något nytt. Annorlunda. Spännande. Tänkvärt. Hoppingivande., säger Göran Adlén som fick höra av en i publiken vid ett event som sa ”du säger vad andra bara tänker”.

 

Han eftersträvar alltid mycket dialog och vill skapa en föreläsning tillsammans med alla som lyssnar. Ibland även med en workshop eller ett eftersnack.
Det är då vi får bästa resultat. Det är då vi kan skapa förändring. Det är då vi kan skapa framtiden tillsammans.

 

DET SKA FAN VARA KUL ATT JOBBA (NY)
Det handlar mycket om nästa generation arbetskraft. Generation Z kräver nämligen något annat än de får idag. De fattar inte det gamla snacket om arbetsglädje. De fattar inte varför man ska sitta på tvådagars-konferens och se på massa powerpoints. De fattar inte varför det ska vara tvång att gå till en arbetsplats varje dag när man kan utföra arbete vartsomhelst.
De fattar inte varför det är så mysigt att stå och snicksnacka vid kaffemaskinen.

Det kräver ett nytt ledarskap. Det kräver att det ska vara fan kul att jobba. Det kräver att vi tänker om.

– Jag har själv fått tänka om helt under tiden jag har gjort den här föreläsningen och många gånger funderat på om det verkligen är föreläsningar generation Z vill ha. Lite småjobbigt faktiskt! Vad kom jag fram till, säger Göran och passa på att boka föreläsningen så får ni veta!

 

VILKET UPPLÄGG ÖNSKAS?
En föreläsning + Eftersnack.
Digitalt eller live.
Längd: 30, 60, 90, 120 minuter eller en halv- eller heldag.

Se mer information om Göran Adlén.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng