fbpx

Hälsa och psykisk ohälsa – efterfrågade teman

Det är inget nytt, men de mest efterfrågade temana vi får är hälsa och ohälsa. Den psykiska ohälsan ökar, inte minst beroende på pandemin, oron pga kriget i Ukraina, det ökande våldet och det faktum att utanförskapet ökar.

Att förändra ohälsa till hälsa är inte lätt, men det går.

Vi har flera personligheter, föreläsare och experter som berättar sin historia, om sin väg tillbaka, om forskning och konsten att hitta rätt väg. Hur är det på din arbetsplats? Hur gör ni för att skapa en arbetsplats för alla? Hur gör ni för att alla ska känna sig sedda och uppmärksammade?

Ovan, i bildspelet, kan du läsa om olika föreläsare som har rätt erfarenheter. De kan komma till er och föreläsa och skapa en positiv förändring samt inte minst ge energi och motivation.

Läs mer om – Charlie, Helena, Fredrik, Therese, Ullakarin och övriga under rubriken ”Boka föreläsare” på vår webbsida https://saj.se

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng