fbpx

Cecilia Safaee – Futebol dá força förändrar världen

Cecilia Safaee om Futebol dá força, om att föreläsa och om samarbetet med SAJ;

Ditt syfte med FDF och hur du kom på idén att bygga vidare på den?
– När jag först insåg att Futebol dá força verkligen fungerar, att det verkligen ger tjejer möjlighet att själva skapa sina framtidsutsikter – att förvandla sina drömmar till mål – då insåg jag också att det kunde bli hur stort som helst. I grund och botten handlar det om att jag tror att alla människor kan komma precis så långt de vill, om de bara får möjligheten. Det är det vi gör med Futebol dá força. Vi ska förändra världen – och vi har bara börjat.

Vad tycker du om att föreläsa?
– Jag älskar att få dela med mig av min resa, få inspirera andra och visa hur det omöjliga är möjligt. Det är en otrolig förmån att få komma ut och föreläsa och träffa människor över hela Sverige, och ge dem en tro på sitt ledarskap.

Berätta om vad du föreläser om? 
– I takt med att världen förändras mer och mer, snabbare och snabbare, behövs ledarskap. Som ledare, behöver du kunna leda förändring, stärka och utveckla människorna du leder och se till att en grupp med stor mångfald drar åt samma håll. Det är det vi gör varje dag – och sedan vi började utbilda ledare i privat, offentlig och ideell sektor i Värdebaserat inkluderande ledarskap så har vi fått en helt ny arena att påverka samhället på, samtidigt som det också finansierar vår ideella verksamhet. Ett fantastiskt praktiskt exempel på hur inkludering och värdebaserat ledarskap får positiva ringar på vattnet för alla.

Dina tankar om ditt samarbete med SAJ?
– Det är jätteroligt att få samarbeta med SAJ, som har ett genuint intresse för att dela med sig av berättelser som berör och som gör världen bättre.

Läs mer om Cecilia https://saj.se/project/forelsare-inspiration-cecilia-safaae/

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng