fbpx

Carl Cederström – smarta lyssnare kräver tänkvärda teorier

Carl Cederström föreläser

– Jag började föreläsa i Storbritannien för många år sedan när jag fått mitt första universitetsjobb. Studenterna var smarta men också obarmhärtiga. Jag förstod direkt att det krävdes mer än att stå och läsa innantill från ett papper och peka på en powerpoint. Om jag inte kunde fånga deras intresse direkt reste de sig och gick, säger Carl som nu finns tillgänglig som föreläsare via SAJ.

– Den erfarenheten bär jag fortfarande med mig. Under åren har jag lärt mig använda underhållning och humor som ett sätt att föra fram tänkvärda och ibland omtumlande teorier om hur samhället och företag fungerar. Numera undervisar jag inte bara för studenter utan alla möjliga grupper, både i Sverige och utomlands, säger Carl.

Carl är docent i företagsekonomi och författare, översatt till elva språk, som med kunskap och humor vänder upp och ner på våra föreställningar om lycka, hälsa och arbete.

Carls föreläsningar och ämnen

  • Lycka, hälsa och arbetsliv
  • Det optimerade livet – vad händer när vi försöker optimera varje del av våra liv?
  • Självhjälp – vad är bluff, vad funkar?
  • Wellnessyndromet – varför vi bör sluta jaga det perfekta livet
  • Varför bestraffar vi oss själva – om appar, aktivitetsarmband och andra nya teknologier
  • Släpp lyckan – vad vi kan lära oss om lycka från tusentals år av filosofi och historia
  • Sömn – varför har vi så svårt att sova

Läs mer om Carl https://saj.se/project/carl-cederstrom/

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng