fbpx

Virtuella möten – till och med bättre än fysiska möten?

Fredrik Härén

Det är Fredrik Härén som som ställer frågan!

– I väntan på att vi alla får träffas på konferenser och kick-offer börjar fler och fler organisationer inse att de måste arrangera möten även om det får bli virtuellt.
När det gäller extern talare kan det faktiskt fungera minst lika bra, och ibland till och med bättre, med en virtuell talare, säger Fredrik, en av Sveriges mest erfarna föreläsare och en av världens mest globala talare, har satt ihop en kort liten film om fördelarna med ett virtuellt tal.

Fredriks senaste video – titta här;
 Watch it here.

Boka en virtuell föreläsning med Fredrik!
Och när det gäller just Fredrik Haren är det extra smart att boka in honom för en virtuell föreläsning eftersom kostnaden att flyga in honom från Singapore (där han bor) blir mycket högre än en virtuell föreläsning. Fredrik är en av världens mest globalt bokade föreläsare (han föreläste i 23 länder bara 2019 och har totalt föreläst i 70 länder) och han har talat för mer än 1 miljon människor och delat scen med Richard Branson, Seth Godin och många andra av världens största talare.

Dra fördel av den lägre totala kostnaden av att boka Fredrik för en virtuell föreläsning och erbjud era anställda att bli inspirerade att bli mer kreativa

OBS. Förutom de fördelar som Fredrik nämner kan vi på SAJ lägga till att en virtuell föreläsning ofta blir billigare då talare inte behöver resa till eventet. Det går givetvis att boka en ”vanlig” föreläsning med Fredrik.
Boka Fredrik via SAJ!

Läs mer om Fredrik här!

 

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng