fbpx

Fredrik Härén

Fredrik Härén

– föreläsare, utbildare, entreprenör & författare –

Fredrik Härén är Sveriges och en av världens mest globala föreläsare. Han har föreläst enbart under de senaste åren i drygt 30 olika (!) länder på 5 kontinenter. 

Idémakaren, kreatören och innovatören Fredrik föreläser om idéer och kreativitet. Han ger konkreta tips om hur du gör slag i dina idéer och införlivar kreativitet och innovation i din verksamhet.

2015 utsågs Fredrik som en av föreläsarna på SAJ:s tio-i-topplista genom tiderna tillsammans med bland annat Hans Rosling, Ernst-Hugo Järegård, Lou Rossling och Göran Kropp.

Fredrik, bor i Asien närmare bestämt i Singapore dit han flyttat från Beijing, Kina, är en av Sveriges mest bokade föreläsare och han har snabbt blivit ett av Sveriges mest uppmärksammade namn inom ämnet kreativitet, idéer, kundservice och Internet.

Föreläsningar

Affärskreativitet
En föreläsning om vikten och värdet av att få nya idéer. Ett inspirerande och entusiasmerande föredrag som uppmuntrar till kreativitet och nytänkande. Föreläsningen innehåller många roliga exempel och Fredrik interagerar ofta med publiken. Syftet med föreläsningen är att åhörarna ska förstå hur värdefullt det är att tänka i nya banor och hur svårt vi har att göra det.

Målgrupp: All personal. Används med fördel vid kick-offer och kundaktiviteter för att uppmuntra till förändring på ett positivt sätt.
Tid: 45 minuter – 1,5 timmar

Välkommen till innovationssamhället!
Seminariet handlar om 2000-talets viktigaste råvara: Idéer.

Föreläsningen tar upp saker som:
– Från industrisamhälle – via informationssamhället – till innovationssamhället
– Externkapitalet – hur uppmuntrar man omvärlden att ge ifrån sig sina bästa idéer
– Vikten av att verkligen lyssna på sina kunder
– Vikten av att se på sitt företag mer som en organisation än ett företag

Denna föreläsning är en utveckling av föreläsningen ovan och sätter in kreativitet och förmågan att tänka annorlunda i ett större perspektiv.

Målgrupp: Ledningsgrupper, affärsutvecklare mfl.
Tid: ca 2,5 – 3 timmar.

Kundservice
Du är mindre kreativ än du tror
Entreprenörskap

Seminarierna kan med fördel integreras i en workshop.

Kort om Fredrik Härén:

Fredrik är grundare till ett företag vars affärsidé är att göra affärer av idéer. Företaget fungerar som idémäklare mellan kreativa personer och företag som behöver extern hjälp att lösa sina problem. Fredrik är född 1968. Han bor i Singapore tillsammans med sin familj. Utbildad på Växjö Universitet och CMSU i USA.

Fredrik blev  tillsammans med sin broder Teo utsedd till Årets Talare redan 2007 och det var SAJ som nominerade bröderna. Fredrik var Sommarpratare i Sommar i P1 25 juni 2008.
Författare – Redan våren 1995 var han en av författarna till boken “Internet i marknadsföringen” som var Sveriges första bok om internet och marknadsföring. 1999 skrev han även boken “Kan en dator le?” om Internets egenskaper som service-verktyg. Hans tredje bok – Idébok – som är en övningsbok i att tänka annorlunda, har rönt mycket uppmärksamhet!

Ytterligare böcker: Idébok 2, Idébok för föräldrar Idébok om service och Vad händer i världen?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng