fbpx

SAJ och Herr Omar inleder allians för bättre möten

Mötesbyrån Herr Omar och SAJ arbetar båda med att skapa och erbjuda skräddarsydda innehåll till konferenser och event. För Herr Omar ligger fokus huvudsakligen på aktiviteter och för SAJ på medverkande. Genom en ny allians kan man nu erbjuda en större bredd av innehåll till konferenser och event.

Herr Omar får tillgång till SAJ:s utbud av föreläsare, moderatorer, debattledare och inspiratörer. SAJ får i utbyte tillgång till Herr Omars olika workshops och tjänster inom Meetfulness, läran om möten som uppnår målen och gör skillnad. Tillsammans kommer man också att kunna ta på sig ett helhetsansvar för planering och produktion av konferenser och event.

– Möten handlar om människor och interaktion, betydligt mer än bara ord och bilder. När vi insåg att vi hade samma bild av möten och idéer om hur man gör bättre möten var att inleda samarbete ett naturligt steg, säger Jörgen Dyssvold, grundare av och VD för mötesbyrån Herr Omar.

– All erfarenhet av möten som Herr Omar och vi har ska våra gemensamma kunder få ta del av. Oavsett storleken och längden på mötet krävs förberedelser och planering. Tillsammans blir vi starka och kan göra skillnad.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng