fbpx

Psykisk ohälsa drabbar allt fler – Charlie, Emma, Linus och Dennis kan hjälpa

Antalet personer som drabbas av psykisk ohälsa fortsätter att öka. Akutfallen som drabbas av psykisk ohälsa ökar för tredje året i rad, enligt nya siffror från Försäkringskassan.Psykiska sjukdomar utgör 40 procent av alla sjukfall. Den vanligaste diagnosen är akut stressreaktion. Den motsvarar av alla sjukfall. Antalet personer med akut stressreaktion har ökat från 15 000 år 2012 till 26 000 år 2014. (Källa: SVT Text-TV).

– Vi på SAJ har valt att satsa på ett samarbete med fyra olika personligheter och föreläsare, Charlie Eriksson, Emma Igelström, Linus Thörnblad och Dennis Westerberg som har en sak gemensamt. De föreläser och vill hjälpa ungdomar och vuxna som drabbats av psykisk ohälsa på något sätt. Antingen om man drabbats personligen eller om någon nära drabbats , säger Stefan Jonsson på SAJ.

Alla fyra har erfarenheter av psykisk ohälsa på olika sätt. Charlie Eriksson drabbades av en depression och idag driver han projektet www.aldrigensam.com och berättar han om sina erfarenheter. Emma Igelström har drabbats på olika sätt och föreläser om hur hon gått tillväga. Linus Thörnblad var en av världens bästa höjdhoppare när han helt plötsligt försvann. Sedan dök han upp och berättade att han tagit beslutet att avsluta sin karriär på grund av den depression han drabbats av.

Dennis Westerberg föreläser och coachar och har en egen samtals- och coachmetod som han har nått sensationella resultat med.

Boka en föreläsning med någon av dem och vi kan hjälpa er att hitta rätt föreläsare och upplägg på er arbetsplats, säger Stefan vidare.

Läs om alla på vår webbsida saj.se under rubriken Föreläsare.

på scen bredCharlie_portrattIMG_0584
Foto: Charlie Eriksson (till vänster), Dennis Westerberg (nedan) och Linus Thörnblad (till höger). Emma Igelström (bilden ovan).

Lämna ett svar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng