fbpx

Elisif Elvinsdotter

Elisif Elvinsdotter

– programledare, moderator & intervjuare –

Elisif Elvinsdotter, som är en etablerad programledare, moderator och samtalsledare, drivs av nyfikenhet, glädje och av en önskan att förstå sammanhangen.

I alla samtal, debatter och presentationer arbetar hon för att skapa tydlighet och förståelse – även i mer svåra frågor. Livet ser Elisif som en spännande resa där allt kan hända och där varje ämne är lika intressant. Hon är en oerhört mångsidig journalist och programledare som kan åta sig de flesta typer av uppdrag, både på svenska och engelska.

Leder möten
Elisif åtar sig uppdrag som både moderator, samtals- och debattledare.

Om Elisif
Sedan 1989 har hon arbetat med många olika typer av program och intervjuer, allt från tuffa debatter till lättsamma samtal. Ämnesområdena har varierat lika mycket; nyheter, samhälle, resor, nöje och mat.

Som programledare har hon lett program som TV4´s Nyhetsmorgon och Nyheterna och varit reporter för När & Fjärran. På SVT har hon lett Uppdrag granskning, Gomorron Sverige, Aktuellt 21 och Rapport. På Sveriges Radio har hon varit programledare för Studio Ett och Godmorgon Världen och för UR arbetat med programmet Vetenskap där hon varit reporter, redaktör och programledare i olika omgångar.

Utbildad jordbrukare
Hon är utbildad jordbrukare, har skrivit flera barn och ungdomsböcker och har dessutom rest en hel del – framförallt i USA, Canada och Sydostasien.

Recensenter om Elisif:

Uppdrag granskning:
Hetast i rutan. Stentuff utfrågare av migrationsminister Barbro Holmberg i SVT:s “Uppdrag Granskning”, som uppföljning på ett väldigt starkt reportage om en utvisad familj. Jan-Olov Andersson, Aftonbladet nov -05.

Aktuellt 21:
Och hon gjorde det skickligt. Lugn, allvarlig, tydlig, påläst, professionell. Precis så som man vill ha ett ankare när världen är på väg in i kaos.
Klas Lindberg, Aftonbladet aug -06.

Gomorron Sverige:
Elisif Elvinsdotter ledde skickligt i SVT:s morgonsoffa ett innehållsrikt och nyanserat samtal kring Maja Lundgrens kontroversiella bok.
Jan-Olov Andersson, Aftonbladet aug -07.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng