fbpx

Möt och lyssna på Kristina Kappelin på Capri

Boka föreläsare: Kristina Kappelin

Nu finns på nytt chansen att besöka Villa San Michele på Capri och bli guidad av Kristina Kappelin i Axel Munthes fantastiska miljöer. Missa inte heller chansen att bli guidad av Anna Rudh i delar av Elena Ferrante-kvarteren i Neapel och på Pompeji.

Kristina Kappelin är VD och intendent på det svenska kulturcentret Villa San Michele på Capri. För henne är Italien hemma sedan många år tillbaka. Vem har inte sett och hört henne tala om landet i söder, Italien. Nu finns chansen att möta och att få lyssna på henne vid vårt besök på Capri.

14 – 18 mars 2019 är det dags igen när vi återupprepar succéresan från november 2018 som en av våra resenärer tyckte följande om;

”Hösten 2018 åkte min fru och jag med på en resa SAJ arrangerade till Neapel och Capri/San Michele. Tre av våra vänner följde också med på resan. Resan var väldigt lyckad, mycket tack vare både bra organisation och upplägg, samt inte minst genom förstklassiga lokala svenska guider, mycket uppskattade av samtliga resenärer. Kort sagt: en fullträff!!”
Jörgen och Elisabeth Oom

I presentationen nedan kan du läsa mer om resan och hur programmet ser ut.

Information och bokning: Kontakta Stefan Jonsson på SAJ stefan@saj.se eller ring 0705 – 177 046.
OBS. Begränsat antal platser.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng