fbpx

Cecilia Safaee är en ung entreprenör och grundare av den internationella organisationen Futebol dá força (Fotboll ger styrka).

De engagerar, utbildar och stöttar ideella ledare och fotbollstränare runt om i världen så att de kan skapa trygga mötesplatser där de stärker tjejer med handlingskraft och stöd för att nå sin fulla potential.

Idag arbetar de i 25 länder, på plats och online, med 1 500 ideella ledare som stärker 17 000 tjejer. Cecilia byggde vidare på Futebol dá forças ledarskapsfilosofi och metoder, och anpassade dem till företag i den vinstdrivande grenen FDF for Business. Genom föreläsningar och workshops hjälper de näringslivet att ta tillvara mångfaldens fördelar för att utveckla team och deras strategiska mål, vilket också finansierar Futebol dá forças ideella verksamhet.

“Cecilia Safaees föreläsning för oss på Smarteyes var väldigt uppskattad och gav oss många insikter! Det vi tar med oss är att de värderingar Smarteyes står för inte kan leda till en bra kultur om endast cheferna står för dom. Alla medarbetare behöver känna att de kan leda utifrån våra värderingar, och alla måste känna att de gör skillnad för att öka engagemanget och den individuella utvecklingen.” 
Sandra Paulsson
Digital Manager, Smarteyes

Läs mer om Cecilia; https://saj.se/project/forelsare-inspiration-cecilia-safaae/

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng