fbpx

Morgan Alling, kanske har din nyckel

Är Lisa på ekonomiavdelningen din värsta fiende så kan Morgan Alling vara din bästa vän – eller hur man jobbar med ”besvärliga människor”…..

Visst har det hänt att du sitter där i kontorslandskapet och funderar på vad du gjort för fel med Lisa på ekonomiavdelningen. Visst är du lite slarvig med dina reseräkningar. Men va fan…..Varför måste hon vara så sur varje gång det är dags att göra upp senaste månadens räkningar.

Det är då Morgan kan bli din bästa vän. Morgan kan ge dig nya verktyg och vad du skall tänka på nästa gång du träffar Lisa. Han kanske t o m kan lära dig förstå Lisa och att du själv är en del i Lisas frustration och irritation. Och visst är det så att vi alla egentligen är lite besvärliga människor. Speciellt på våra arbetsplatser när vi inte känner varandra lika bra som släkt och vänner som är mer överseende med våra egenheter.

Morgans nycklar…..
Med humor och värme blandar han sina egna livserfarenheter med den senaste forskningen inom beteendevetenskap. Psykologi och praktiska råd om hur man kan vända negativa mönster och strukturer, både på arbetsplatsen, i hemmet eller inom sig själv.

Morgan har tre olika föreläsningar med samma grundtematik; att hantera konflikter. Antingen på arbetet, i skolan eller inom sig själv. Med sitt liv som utgångspunkt pratar Morgan om hur man kan förändra.

Mobbning
Mobbning är ett av våra största samhällsproblem. Mobbning har inte en skepnad utan varierar och förändras. Den senaste forskningen blandas med Morgans egna erfarenheter utifrån hans mission om nolltolerans mot kränkande handlingar i skolan. Varifrån kommer mobbning, hur ser det ut, men framförallt; Vad kan man göra åt det?

Besvärliga människor
Morgan föreläser om konsten att hantera besvärliga människor. Psykologi blandas med praktiska och konkreta råd. Med humor och värme blandas den senaste forskningen inom beteendevetenskap med Morgans personliga klokskap om hur man på ett handfast sätt kan få en bättre arbetsmiljö eller livskvalitet i sitt egna liv. Morgan tar upp konflikter kopplat till ledarskap och kommunikation.

Negativa erfarenheter
Morgan föreläser om att vända en negativ start i livet, med utgångspunkt från sin egna uppväxt som var fylld med svek, lögner, misshandel och utanförskap. Morgans resa från barnhemsbarn till en älskad artist har varit lång och brokig. Morgan berättar hur han lyckats se på sitt bagage som en fördel och styrka. Minnena kommer man aldrig ifrån, men man kan bli vän med sin historia.

Kontakta oss på SAJ: Ring 0500 – 42 86 02 eller maila oss så får ni den hjälp och support ni behöver. Kanske en föreläsning med Morgan Alling!

Lämna ett svar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng