fbpx

Linus levde sin dröm när allt brakade samman

Linus Thörnblad

– Jag levde min dröm! Men allt förändrades över en natt. När jag en dag vakande hade min dröm förvandlats till en mardröm. Min vardag handlade om att kunna ta mig ur sängen av egen kraft, säger Linus som drabbades av panikångestattacker och av en djup depression. Han fick äta antidepressiva mediciner.  

Nu tio år senare är Linus frisk igen och nu berättar han om sin resa för att hjälpa andra.

– Idag arbetar jag aktivt med att uppmärksamma, förebygga och hjälpa personer med psykisk ohälsa, säger Linus som föreläser.

Läs mer om Linus här>>

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng