fbpx

Jonas Karlsson – finns det ett framgångsrecept som når hela vägen?

Du känner igen honom från OS-studion i somras då OS 2020 äntligen kunde genomföras och från många andra sportsammanhang.
Under OS-veckorna visades hans dokumentärer om idrottare från världens alla hörn. OS- och VM-vinnare, men också de som inte nådde ända fram.

Jonas har mött och samtalat med många vinnare, men också många som inte lyckats.

Nu har Jonas skapat en föreläsning som riktar sig till både idrotten, organisationer och till näringslivet. Han har studerat, analyserat och skapat en helt ny föreläsning, som vi nu kan erbjuda.

Konsten att lyckas
– lärdomar från världens största vinnarskallar (och förlorare)
I denna inspirationsföreläsning tar Jonas Karlsson idrottsstjärnornas framgångsrecept till dig och kommer med konkreta tips och lärdomar på områden som rör kreativitet, motivation, mål och vision, stresshantering och förmågan att tänka utanför boxen.

Jonas drar paralleller till näringslivets toppar och floppar; givetvis uppblandat med anekdoter och roliga berättelser från livet framför och bakom TV-kamerorna.

Läs mer om Jonas här – https://saj.se/project/jonas-karlsson/

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng