fbpx

Jonas har mött och samtalat med många vinnare, men också många som inte lyckats. Han har skapat en ny föreläsning där han pratar om hur man tacklar med- och motgångar och varför vissa lyckas och andra misslyckas.
Han drar även paralleller till näringslivet där skillnaden mellan succé eller fiasko kan vara knivskarp.


Utöver Jonas föreläsning är han en flitigt anlitad konferencier och debatt- och samtalsledare.

Konsten att lyckas
– lärdomar från världens största vinnarskallar (och förlorare)

Under mer än 20 år i TV-branschen har Jonas intervjuat hundratals olympiska mästare och massor av andra framgångsrika idrottare. Han har också träffat många som inte nådde hela vägen fram.

Vad är det som gör att vissa lyckas och andra misslyckas?
Hur tacklar man motgångar?
Hur byggs ett vinnande lag eller team?

Jonas har besökt över 70 länder i jakten på bra historier och för att söka svaret på vad som gör idrottare framgångsrika. Flera gånger hans dokumentärer vunnit priser.

I denna inspirationsföreläsning tar Jonas idrottsstjärnornas framgångsrecept till dig och kommer med konkreta tips och lärdomar på områden som rör kreativitet, motivation, mål och vision, stresshantering och förmågan att tänka utanför boxen.
Han drar paralleller till näringslivets toppar och floppar; givetvis uppblandat med anekdoter och roliga berättelser från livet framför och bakom tv-kamerorna.

Låt dig inspireras av de bästa!
Jonas tar avstamp i sportens värld, men resonemangen och perspektiven är breda och förs ofta över till andra områden, vilket gör att du inte behöver vara sportintresserad för att uppskatta föreläsningen.
”Konsten att lyckas” passar dig som vill utveckla dig själv eller din verksamhet; som vill uppmuntra din personal till att våga tänka nytt eller annorlunda eller som behöver en knuff för att utmana gamla mål eller föreställningar.

Om Jonas
Jonas är en flitigt anlitad moderator, konferencier, debatt- och samtalsledare och inte minst föredragshållare.

Han kommer från Karlstad, är 44 år gammal och har arbetat som TV-journalist sedan 1998.
Mellan 1998-2016 jobbade Jonas på SVT med sport som huvudsakligt fokus.
2016 värvades han till Discovery Networks för att vara huvudprogramledare för de Olympiska spelen. Han har kontrakt med kanalen till 2024.
Jonas har bland annat bevakat 10 OS, 9 Friidrotts-VM, 9 skid-VM, 6 Masters och producerat dokumentärer som sänds i över 40 länder.

Jonas bor med fru och två barn utanför Stockholm. På fritiden gillar han att träna, spela golf och hänga med familjen.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng