fbpx

Jonas Eriksson – en entreprenör som fortsätter att utmana sig själv!

Jonas Eriksson

TRE FRÅGOR – till Jonas Eriksson, Sveriges mest framgångsrika fotbollsdomare genom tiderna och en entreprenör som i höst kommer att medverka i Draknästet i SVT samt släppa sin debutbok Korthuset.

Vad saknar du mest från din karriär som professionell domare?
– De stora matcherna, de utsålda arenorna, publiken, pressen, de 300 besluten på 90 minuter, de flera hundra miljoner TV-tittarna, möjligheten att lyckas, att vara i mitten och prestera som bäst när det behövs.

Var får du dina kickar idag?
– Av att träna regelbundet, att utmana mig själv och göra nya saker som jag inte gjort förut. Att uppnå saker och kunna känna mig stolt över det jag presterar oavsett om det handlar om att föreläsa, bygga upp ett företag, jobba i en TV-studio eller driva gym och träningsanläggningar.

Hur tror du Sverige lyckas i EM?
– Bra. Vidare från gruppspelet, vinst i åttondelsfinalen…sedan blir det nog tufft. Men vi kan slå alla, så det kan bli en fantastisk EM-sommar. säger Jonas som är redo att komma till er och föreläsa.

Läs mer om Jonas här!

Bokning: Kontakta Stefan på SAJ!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng