fbpx

Arbetsglädje på framtidens arbetsplats

Göran Adlén

Arbetsglädje på framtidens Arbetsplats

Göran Adlén är ständigt aktuell, inte minst som föreläsare. Göran älskar och fascineras av framtiden och ser möjligheter när andra ser hot och problem. Här berättar vi om han senaste föreläsning, Framtidens arbetsglädje på framtidens arbetsplats.

– Det är kärnan och känslan jag vill förmedla i mina föreläsningar. Det ska vara en känsla av något nytt. Annorlunda. Spännande. Tänkvärt. Hoppingivande., säger Göran Adlén som är aktuell med sin nya föreläsning – Dö ung så sent som möjligt. Han säger bara det han tror på.

 

FRAMTIDENS ARBETSGLÄDJE PÅ FRAMTIDENS ARBETSPLATS (NY)
Den här föreläsningen är så brännande het. Efter två år med pandemin i våra liv och där nya sätt att arbeta påverkat väldigt många är det dags att skapa den framtida arbetsplatsen. Den kommer inte se ut som förr. Det kommer bli ett nytt sätt att arbeta. Vi kommer skapa nya sätt att mötas. Vi kommer blanda de gamla sätten med de nya. De gamla knepen att samlas vid kaffeautomaten är passé och ersätts med nya mötesplatser där den framtida företagskulturen skapas.

När allt förändras så är utmaningen att kunna behålla och förstärka arbetsglädjen. Detta är ett måste när vi möter en ny generation. Detta är bara en av många frågor varje organisation måste ta tag i och vad den här föreläsningen handlar om. Den här föreläsningen är inte det gamla vanliga. Den är nytänkande och visar hur vi kan forma den framtida arbetsplatsen för att skapa arbetsglädje på riktigt. Den ger verktyg, idéer och tankar hur vi kan skapa den där fantastiska arbetsplatsen där alla vill jobba.

Den här föreläsningen ska du boka om vill få in inspiration i din organisation och att hitta ett sätt som gör att ni kan skapa framtidens arbetsplats tillsammans.

OBS. Bokar du en föreläsning med Göran Adlén av SAJ erbjuds ni alltid BÄSTA PRIS och ett EFTERSNACK som en bonus!

Läs mer om Göran här!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng