fbpx

Fredrik Erixon visar vägen

– Att jag efter ca 20 dagar på rullskidor genom landet mådde så bra, det är sjukt konstigt. Det var ju långt kvar till Smygehuk, men jag mådde fint i både sinnet och i kroppen. Jag förstår nu (så här i efterhand) varför man vill genomför långa äventyr, projekt och ansträngningar.

 

Så säger äventyraren och entreprenören Fredrik Erixon om sitt otroliga rekord på rullskidor genom Sverige. Han är även vårt senaste tillskott på föreläsarlistan. 

– För mig var SAJ det självklara valet och jag är både glad och stolt att vara en del av teamet. Kunskap, kvalite och engagemang är nycklar vid alla typ av affärsrelationer. Att jobba som föreläsare och få personal och publiken att våga drömma stort är min passion, tillsammans med Stefan som bollplank erbjuder jag nu min föreläsning ”The Road Ahead” till alla som tror att drömmar kan flytta berg, eller bara öka försäljningen.

Boka en föreläsning med Fredrik och låt honom inspirera er organisation!

Läs mer om Fredrik!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng