fbpx

Daniel Bergman – Mitt fjärde liv – en föreläsning, ett samtal, och en diskussion om konsten att byta liv

Daniel Bergman

Hur många liv kan vi välja? Vad krävs för att våga byta? Och kan en mycket sjuk kropp ge nya hopp? Frågorna är många och med hela spektrat av känslor berättar Daniel Bergman sin historia med sorg, saknad, humor, glädje, och allt däremellan.

Han levererar rakt, hoppfullt, inspirerande och brutalt, med utgångspunkt i sin egen livssituation.  Med mod att bryta känslotabun , skapar han snabbt en dialog med både publika åhörare och i paneldiskussioner.

Daniel Bergman är filmregissör, ambulanssjuksköterska och författare till den uppmärksammade biografin Hjärtat (2021).

Relationer och kärlek – inga givna värden
Som son till två världsberömda föräldrar var Daniel känd redan som spermie. Han blev tidigt varse att relationer och kärlek inte är givna värden i livet. Hur formade det honom som man, pappa och partner? Som en av Sveriges främsta regissörer blev Daniel internationellt hyllad, då hans filmer fick premiär världen över.

Foto: CTK/TT

Läs mer om Daniel Bergman och skicka förfrågan om samtal eller föreläsning här:

Till Daniel Bergmans profilsida

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng