fbpx

Thomas Bodström föreläser om näringslivet, politiken och media!

Thomas Bodström

Boka föreläsning med Thomas Bodström

 

Thomas Bodström, med sin unika och mångfacetterade karriär, har varit en central gestalt i svensk politik, rättssystem och även i idrottsvärlden. Nu kan du boka en föreläsning med Thomas Bodström. Hans föreläsningar om näringslivet, politiken och media ger en djupgående inblick i de komplexa sambanden mellan dessa sfärer. Genom att belysa likheter och olikheter mellan dem, samt diskutera både framgångar och motgångar, ger Bodström en nyanserad bild av den värld vi lever i.

Men mitt i det professionella livet har Bodström även fått möta en personlig utmaning som få svenskar undgår att beröras av: Alzheimer’s sjukdom, som drabbade hans mamma. Detta har säkerligen påverkat honom både som människa och som offentlig person, och ger en dimension av mänsklighet och sårbarhet till hans berättelse.

Genom åren har Bodström haft en unik resa, från att vara en framstående politiker och minister i den svenska regeringen till att arbeta som advokat och författare. Hans engagemang sträcker sig även till idrottens värld, där han spelade som högerback i AIK under sina yngre dagar. Denna breda erfarenhet och mångsidighet gör honom till en fascinerande personlighet att följa och lära av.

För att lära dig mer om Thomas Bodström och hans mångfacetterade liv och karriär, kan du utforska hans böcker, föreläsningar och andra offentliga framträdanden. Hans berättelse är en inspirationskälla för många och belyser vikten av målmedvetenhet, engagemang och empati i både det professionella och personliga livet.

Läs mer om Thomas; https://saj.se/project/thomas-bodstrom/

 

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng