fbpx

Våga vara annorlunda

Mark Isitt är återigen aktuell, i Grand Design i TV 4 där han guidar och underhåller samt lyfter fram detaljer i de hus som är med i årets säsong.
I andra programmet utmanar Mark Isitt husbyggare och inte minst arkitekter att – Våga vara annorlunda!

Jodå visst vågar dessa husbyggare göra det lilla eller rättare sagt det stora annorlunda. Med stort intresse och stor entusiasm tar Mark med oss tittare in i de hus som han besöker och synar samt inte minst tycker till om.

Vågar och vill du göra något annorlunda på nästa möte kick off eller kundevent?
I så fall har vi ett ess i rockärmen och det är givetvis Mark Isitt, som kan leda, designa och skapa ett annorlunda upplägg för just er! Istället för ÅRETS HUS kan vi bidra till att skapa ÅRETS MÖTE!

Läs mer om Mark Isitt här; https://saj.se/project/mark-isitt/

Till sist: Vet du vad Claes Hellgren, tidigare handbollsmålvakt och tränare, numera och sedan 25 år tillbaka expertkommentator och kanske främst föreläsare, har för föreläsningsrubrik? – Våga vara annorlunda!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng