fbpx

Elaine Eksvärd

Elaine är en av Sveriges mest anlitade retorikexperter och föreläsare. Hon ger verktygen som gör att folk lyssnar, kommer ihåg det man har sagt och dessutom kommer tillbaka för att höra mer. Kroppsspråk, röstläge, mimik och minnesteknik är några av de ingredienser som behövs för att baka ihop en snygg kommunikation som varar. Kan du tala, så kan Elaine lära dig konsten att få folk att lyssna.

Elaine Eksvärd är sig själv, eftersom alla andra är upptagna. 

Elaine Eksvärd har ett favoritcitat: ”Some day, I’m going to put my body where my mind is.” – Martin Luther King om drömmar

– Föga förvånande kunde jag prata långt innan jag kunde gå. Ända sedan jag var liten har drömmen varit att sitta vid ett engelskt mahognyskrivbord med grön läslampa och skriva på en massa smarta saker. Vad jag skulle skriva visste jag inte då, men smart skulle jag bli i alla fall, säger Elaine och hennes väg dit var kantad av både motgångar och medgångar.

 

Hon växte upp i Stockholmsförorten Bredäng med sin mamma.

– Jag bestämde mig för att prova på allt det jag ville, trots att jag kanske inte riktigt vågade. Och mitt inre mantra blev – tacka konsekvent ja. Så även om svindeln var markant när jag fick förfrågan att föreläsa med bland andra Tony Blair och Göran Persson så fanns det bara ett svar – Ja, säger Elaine som är aktuell med sin nya föreläsning ”Digitala möten och slagkraftig kommunikation!”

 

Digitala möten och slagkraftig kommunikation!
Att få folk att vilja lyssna är en utmaning som i dagens samhälle kräver både sin retorik och sin teknik. I denna nya föreläsning ger Elaine er ett ”survival kit” att ha när man ska kommunicera digitalt. Fem enkla regler för att få folk att vilja lyssna på dig via skärmen. Utöver det ger hon dig slagkraftiga knep för att innehållsmässigt få folks öron att exandera så att ditt budskap inte bara når ut, det går in också. En härlig kompott av tekniktänk, kroppsspråk, budskap, tilltal framfört av Sveriges främsta retoriker som alltid kombinerar kunskap och allvar med en stor dos av humor och inspiration! Denna föreläsning vill ni inte missa!

 

Konsten att få folk att lyssna
Det är när pulsen plötsligt börjar slå snabbt när någon pratar. Det är när man kan lyssna på en person en hel dag och känna sig riktigt peppad. Personer som lyckas med det här snackar snyggt, och det finns vägar dit.

Elaine är en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter och föreläsare. Hon ger verktygen som gör att folk lyssnar, kommer ihåg det man har sagt och dessutom kommer tillbaka för att höra mer. Kroppsspråk, röstläge, mimik och minnesteknik är några av de ingredienser som behövs för att baka ihop en snygg kommunikation som varar. Kan du tala, så kan Elaine lära dig konsten att få folk att lyssna.

Vill du lära dig snacka snyggt eller slipa ditt redan snygga snack? Då är det här föreläsningen för dig!

Elaine Eksvärd
Elaine Eksvärd

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng