fbpx

SAJ på Kvalitetsmässan 2015

SAJ ställer ut och har föreläsare på plats under Kvalitetsmässan 3-5 november 2015 på Svenska Mässan i Göteborg.

-Vi samarbetar med Kvalitetsmässan och kommer att finnas på plats på Svenska Mässan, säger Stefan Jonsson VD på SAJ.

-Vi kommer att ha Jan Gunnarsson (se bilden) från Värdskapet AB, tidigare idrottaren Linus Thörnblad, säkerhets- och krisexperten Peter Jonsson, fotbollslegendaren Torbjörn Nilsson, golfaren Mikaela Parmlid tillsammans med företags- och sportcoachen Martin Blom, Tomas Lydahl, expert på kundvård, Kavlis VD Gerhard Bley på plats, säger Stefan.

– Förutom att föreläsa så kommer vi att ha dessa och andra föreläsare på plats i vår monter (G00:29). Det blir mingel, samtal, bokförsäljning, signering och spännande möten, säger Stefan som ser Kvalitetsmässan som en given mötesplats och hälsar alla välkommen på föreläsningarna och till SAJ:s monter.

SAJ bjuder på entré
Välkommen till Kvalitetsmässan och vi bjuder på entré. Gå in på  http://www.kvalitetsmassan.se/biljett  och Ange bjudkoden: dbedvt för att lösa in en kostnadsfri entrébiljett.

Sedan starten 1989 har Kvalitetsmässan vuxit i omfattning och blivit den stora mötesplatsen för offentliga sektor. Den trettonde Kvalitetsmässan lockade 10 000 personer till Svenska Mässans lokaler i Göteborg. 4 200 var konferensdeltagare och 5 900 mässbesökare. Dessutom fanns 149 utställare på plats. Mässan bjöds som vanligt en blandning av yrkesmässig vardagsnytta, tankeställare och underhållning. Kvalitetsmässan är Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling.

Kvalitetsmässan arrangeras i samverkan med Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen, Sveriges Kommuner och Landsting och SIQ – Institutet för Kvalitetsutveckling.

Källa: Kvalitetsmässan 2015.

Lämna ett svar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng